MENU

Καλωσορίσατε στο The Greek Festival!

Ρόδος, Ελλάδα. 5 - 6 - 7 Μαρτίου 2024

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR)

Σε εφαρμογή του Ευρωπαϊκού κανονισμού προστασίας προσωπικών δεδομένων
(GDPR) οι συνεργαζόμενοι με την διοργανώτρια εταιρεία Victorious Network
δηλώνουν την πλήρη αποδοχή και συγκατάθεσή τους για επεξεργασία των τυχών
προσωπικών δεδομένων. Συγκεκριμένα:
1. Δηλώνουν πλήρη συγκατάθεση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων με
δυνατότητα να τηρεί και να επεξεργάζεται η διοργανώτρια εταιρεία Αρχεία
Προσωπικών Δεδομένων, το είδος και το εύρος των οποίων εξαρτάται από
το είδος της συναλλαγής και που προβλέπονται από τις εκάστοτε ισχύουσες
διατάξεις.
2. Σκοπός της τήρησης και επεξεργασίας των αρχείων δεδομένων είναι η
εξυπηρέτηση, η υποστήριξη και παρακολούθηση των πάσης φύσεως
συναλλαγών μεταξύ των υποκείμενων της επεξεργασίας και της
διοργανώτριας εταιρείας.
3. Η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων διαρκεί υποχρεωτικά σε όλη
την διάρκεια της παρούσας συναλλακτικής σχέσης και μετά από αυτή
περιορίζεται σε ιστορικούς και στατιστικούς σκοπούς – ανάγκες που
υπαγορεύονται από τη νομοθεσία.
4. Τα στοιχεία τα οποία παράγονται ως αποτέλεσμα της επεξεργασίας της
βάσης δεδομένων, δεν κοινοποιούνται σε τρίτο αποδέκτη παρά μόνο στις
αρμόδιες αρχές που ορίζει η εκάστοτε ισχύουσα νομοθεσία και νομικά
πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου.
5. Κάθε υποκείμενος έχει το δικαίωμα πρόσβασης στο αρχείο δεδομένων
προσωπικού χαρακτήρα με δικαίωμα πληροφόρησης μόνο των προσωπικών
δεδομένων που τον αφορούν, σύμφωνα με το Ν. 2472/1997 κι αφού
προηγουμένως απευθυνθεί εγγράφως στην διοργανώτρια εταιρεία. Τα
δεδομένα προστατεύονται με φυσικά και ηλεκτρονικά μέσα.
6. Κάθε υποκείμενος των δεδομένων έχει δικαίωμα να προβάλλει οποτεδήποτε
αντιρρήσεις για την επεξεργασία δεδομένων που τον αφορούν. Οι
αντιρρήσεις απευθύνονται εγγράφως στον υπεύθυνο επεξεργασίας και
πρέπει να περιέχουν αίτημα για συγκεκριμένη ενέργεια, όπως διόρθωση,
προσωρινή ή μη χρησιμοποίηση, δέσμευση, μη διαβίβαση ή διαγραφή.